Få oplysninger om travle områder fra Google Maps

Brug Google Maps til at se, hvornår der er mere travlt i bestemte områder end normalt – f.eks. i et bestemt kvarter eller på bestemte gader. Du kan bruge disse oplysninger til at undgå travle områder.

Hvornår får jeg vist travle områder?

Når du åbner Google Maps-appen, kan du se, hvornår der er travlest i et konkret område. Når du trykker på etiketten "Travlt", vises der et diagram, der viser, hvor travlt der er i dette området på forskellige tidspunkter af dagen, sammen med et indeks over restauranter, butikker og rekreative områder (f.eks. et museum). Du skal muligvis zoome ind på et område for at finde oplysninger om travlhed.

Sådan beregner vi travlheden i området

Vi kombinerer aktuelle tendenser for travlhed fra forskellige steder i et område, f.eks. butikker, restauranter, parker, caféer og andet, for at fastslå det samlede travlhedsniveau for området. Disse tendenser angiver, hvor travlt der typisk er i et område – og når det er travlest eller tæt på at være det, fremhæver vi det som et "Travlt" område i Google Maps. For at beskytte vores brugeres privatliv beregner vores systemer ikke oplysningerne om travlhed for steder som f.eks. et hus eller en lejlighed.

Google bruger sammenlagte og anonymiserede data fra brugere, som har tilvalgt Google Lokationshistorik, der som standard er deaktiveret, til at bestemme populære tidspunkter, ventetid og besøgsvarighed. Populære tidspunkter, ventetid og besøgsvarighed vises for virksomheden, hvis den får nok besøg fra disse brugere. Du kan ikke tilføje disse oplysninger for din lokation manuelt, og de vises kun, hvis Google har tilstrækkelige besøgsdata for virksomheden.

Vi anvender differentieret privatliv, som sikrer, at travlhedsdata ikke kan bruges til at identificere dig. Hvis vores systemer ikke har nok oplysninger til at give en præcis, anonymiseret anbefaling med hensyn til travlhed, offentliggør vi ikke nogen oplysninger. Det er årsagen til, der nogle gange ikke bliver vist travlhedsoplysninger for et område.

Sådan definerer vi et område

Google Maps viser allerede "interesseområder" på kortet – butiksområder, der er kendt for at have en stor koncentration af aktiviteter og oplevelser. Vi beregner travlheden i et område ved at kombinere live tendenser for travlhed fra steder som f.eks. butikker, restauranter, parker, caféer og meget mere for at fastlægge det overordnede travlhedsniveau for området. Når området er travlest eller tæt på at være det, fremhæver vi det som "Travlt" i Google Maps.

Vigtigt!

Vi har en række beskyttelsesforanstaltninger, der er med til at beskytte lokalsamfundene, bl.a.:

• Travlhed i området afslører aldrig en persons nøjagtige lokation. Vi bruger en avanceret teknik kaldet differentieret privatliv til at sikre, at alle data forbliver anonyme, beskyttede og private.
  • Vi viser aldrig det samlede antal personer i et område. Vi fremhæver i stedet kun et område, hvor der er travlt i forhold til områdets nylige travlhedsniveauer.
  • Vi viser travlhed for et helt, foruddefineret "interesseområde". Disse områder viser aldrig præcis, hvor der er en gruppe mennesker.
  • Desuden beregner vi ikke travlhedsdata for boligområder, f.eks. et hus eller en lejlighed.