Utdaterte Google Maps-versjoner støttes nå ikke lenger

For at brukerne skal få en mer stabil opplevelse, kommer ikke Maps på Android lenger til å fungere i appversjon 9.64 eller eldre eller i Android-versjon 4.3 eller eldre etter 31. oktober 2021.

Tips: Se hvordan du kan finne Google Maps-appversjonen din og sjekke hvilken Android-versjon du bruker.

Oppdater Android-appversjoner

Gjør følgende hvis appversjonen din er 9.64 eller eldre, og Android 4.4 eller nyere brukes på enheten din:

Tips: Maps Go er tilgjengelig i Android versjon 4.4 og nyere versjoner.

Oppdateringsproblemer

Hvis du ikke får oppdatert Google Maps-appen din, har ikke lenger Android OS-versjonen din støtte for den nyeste versjonen av appen (hvis Android versjon 4.3 eller eldre brukes på enheten din, og appversjonen din er 9.64 eller eldre).

Løs problemer med linker som ikke fungerer

Gjør dette hvis du har problemer med å åpne linker fra Google Maps-appen:

1. På mobilenheten din åpner du Play Butikk-appen Play-butikken.
2. Søk etter Google Maps i Play-butikken.
3. Trykk på Oppdater øverst til høyre.

Tips: Hvis du ikke får oppdatert appen, kan du åpne google.com/maps i nettleseren.