Fi de la compatibilitat amb versions obsoletes de Google Maps

A fi de garantir una experiència més fiable als usuaris, a partir del 31 d'octubre de 2021 la versió 9.64 o versions anteriors de Maps per a Android deixaran de funcionar. Maps tampoc no funcionarà en Android 4.3 o versions anteriors.

Consell: obteniu més informació sobre com podeu consultar la versió de l'aplicació Google Maps i la versió d'Android.

Actualitzar les versions de l'aplicació d'Android

Si la vostra aplicació utilitza la versió 9.64 o una anterior i el dispositiu té instal·lat Android 4.4 o una versió posterior, seguiu aquests passos:

Consell: Maps Go està disponible per a Android 4.4 i versions posteriors.

Problemes amb l'actualització

Si no podeu actualitzar l'aplicació, la vostra versió del sistema operatiu Android ja no és compatible amb la versió més recent de l'aplicació Google Maps (si el vostre dispositiu té instal·lat Android 4.3 o una versió anterior i la versió de l'aplicació és la 9.64 o una anterior).

Resoldre problemes relacionats amb enllaços trencats

Si teniu problemes en obrir enllaços des de l'aplicació Google Maps:

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Play Store Play Store.
2. A Play Store, cerqueu Google Maps.
3. A la part superior dreta, toqueu Actualitza.

Consell: si no podeu actualitzar l'aplicació, obriu google.com/maps al navegador.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda