En forklaring av bildesymboler i Street View

For at navigasjonsopplevelsen din skal bli bedre, kan det vises bestemte bilder og symboler på kartet. Du kan se disse symbolene når du bruker Klypemannen til å finne Street View-innhold på Google Maps på datamaskinen.

Tips: Både Google og Street View-brukere kan legge til Street View-bilder.

Bildetyper og tilkoblinger i Street View

Det kan hende du kan navigere mellom bilder, avhengig av hvilke typer Street View-bilder det er, og hvor nære bildene er tatt fra hverandre.

Symbol

Navn på funksjonen

Beskrivelse

Street View

Når det er flere 360-graders bilder som er tatt i nærheten av hverandre, som er koblet sammen via navigasjon. Disse bildene kan samles inn av Google eller Street View-bidragsytere.

Bildebane

Når det er flere ordinære bilder som er tatt i nærheten av hverandre, som er koblet sammen via navigasjon.

Bildebanefunksjonen støttes ikke lenger. Nye bildebaner kan ikke publiseres på Google Maps. Du kan administrere de publiserte bildebanene dine i Street View Studio.

Bildeboble

Når det bare finnes ett 360-bilde, uten andre bilder som er tatt i nærheten.