Street View ‑kuvan symbolit

Navigointikokemuksen parantamiseksi kartalla voi näkyä tiettyjä kuvia ja symboleja. Voit nähdä nämä symbolit, kun tutkit Pegmanin avulla Street View'ta Google Mapsin tietokoneversiolla.

Vinkki: Sekä Street View'n käyttäjät että Google voivat lisätä Street View ‑kuvia.

Street View ‑kuvien tyypit ja yhteydet

Voit ehkä siirtyä kuvien välillä riippuen Street View -kuvan tyypistä ja siitä, miten lähellä kuvat ovat toisiaan.

Symboli

Ominaisuuden nimi

Kuvaus

Street View

Kun useita 360-kuvia, jotka on otettu toisiaan lähellä olevista sijainneista, yhdistetään navigoinnin kautta. Nämä kuvat voivat olla Googlen tai Street View'n sisällön lisääjien keräämiä.

Photo Path : kuvapolku

Kun useita muita kuin 360-kuvia, jotka on otettu toisiaan lähellä olevista sijainneista, yhdistetään navigoinnin kautta.

Kuvapolut eivät ole enää tuettu ominaisuus. Uusia kuvapolkuja ei voi julkaista Google Mapsissa. Voit ylläpitää julkaistuja kuvapolkuja Street View Studiossa.

Photo Sphere

Kun on vain yksi 360-kuva eikä ole muita useita lähellä olevista sijainneista otettuja kuvia.