Forstå Street View-billedsymboler

Der vises muligvis specifikke billeder og symboler på kortet for at forbedre navigationsoplevelsen. Du kan finde disse symboler, når du bruger Pegman til at finde Street View på Google Maps til computer.

Tip! Både Street View-brugere og Google kan tilføje Street View-billeder.

Street View-billedtyper og -forbindelser

Du kan muligvis navigere mellem billeder, afhængigt af hvilken type Street View-billede der bruges, og hvor tæt billederne er på hinanden.

Symbol

Navn på funktion

Beskrivelse

Street View

Når flere 360°-billeder, der viser steder i nærheden af hinanden, forbindes via navigation. Disse billeder kan være indsamlet af Google eller af Street View-brugere.

Billedsti

Når flere billeder, der ikke er 360°-billeder, og som viser steder i nærheden af hinanden, forbindes via navigation.

Billedstier understøttes ikke længere. Nye billedstier kan ikke udgives på Google Maps. Du kan administrere dine offentliggjorte billedstier i Street View Studio.

Billedboble

Når der kun er ét 360°-billede uden andre billeder, som viser steder i nærheden.