Fästa och hantera dina resor i Google Maps

Använd fliken Kör Go på Google Maps för att snabbt se vägbeskrivningar och beräknad ankomsttid för dina vanliga resor.

Viktigt! Denna funktion är bara tillgänglig på mobila enheter.

Fästa dina vanliga resor

Om du vill spara en resa som du gör ofta kan du fästa den. Som standard innehåller fliken Kör förslag på flera adresser som du kan fästa. Adresserna hämtas från din sök- eller platshistorik. Läs mer om vägbeskrivningar och platser från din historik

Om du fäster en favoritresa visas den längst ned på skärmen när du trycker på fliken Kör. Du kan fästa en resa från en sökning efter vägbeskrivning eller från förslagen på fliken Kör.

Tips! Du kan bara fästa resor med bil, kollektivtrafik och motorcykel.

Så här fäster du en resa från en sökning efter vägbeskrivningar:

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din mobila enhet.
  2. Sök efter en destination och tryck på Vägbeskrivning.
  3. Välj ett färdsätt. Om du väljer Kollektivtrafik väljer du önskad rutt.
  4. Tryck på Fäst längst ned.

Så här fäster du en resa från fliken Kör:

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din mobila enhet.
  2. Tryck på Kör Go längst ned.
  3. Visa en lista över föreslagna resor genom att svepa uppåt i det nedre fältet.
  4. Leta reda på resan du vill välja och tryck på Fäst till höger.

Ta bort en fäst resa

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din mobila enhet.
  2. Tryck på Kör Go längst ned.
  3. Tryck på den fästa rutten som du vill redigera.
  4. Tryck på Fäst längst ned.

Rensa fästa resor

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på din profilbild eller initial Kontocirkel uppe till höger.
  3. Tryck på Inställningar Settings.
  4. Tryck på Radera fästa resor under Inställningar för fästa resor.
  5. Tryck på Radera.

Redigera en resa som du har fäst

Redigera en resa från bil till kollektivtrafik

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din mobila enhet.
  2. Tryck på Kör Go längst ned.
  3. Tryck på den fästa rutten som du vill redigera.
  4. Tryck på Fäst längst ned.
  5. Tryck på Kollektivtrafik Kollektivtrafik högst upp.
  6. Tryck på önskad resa.
  7. Tryck på Fäst längst ned.

Redigera en resa från kollektivtrafik till bil

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din mobila enhet.
  2. Tryck på Kör Go längst ned.
  3. Tryck på den fästa rutten som du vill redigera.
  4. Tryck på Fäst längst ned.
  5. Tryck på Fler alternativa rutter längst ned.
  6. Tryck på Med bil Med bil högst upp.
  7. Tryck på Fäst längst ned.