Omien matkojen kiinnitys ja muokkaus Google Mapsissa

Google Mapsin Lähtö-välilehdeltä Go näet vakioreittiesi reittiohjeet ja arvioidun saapumisajan nopeasti.

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain mobiililaitteilla.

Vakioreittien kiinnittäminen

Jos haluat tallentaa jonkin vakioreitin, voit kiinnittää sen. Lähtö-välilehdellä näet ehdotuksia useasta kiinnitettävästä osoitteesta. Nämä osoitteet perustuvat haku- tai sijaintihistoriaasi. Lue, miten voit poistaa reittiohjeita ja paikkoja historiatiedoista.

Kun kiinnität vakioreittisi, se näkyy näytön alareunassa, kun napautat Lähtö-välilehteä. Voit kiinnittää reittivaihtoehdon reittiohjehausta tai Lähtö-välilehdellä näkyvistä ehdotuksista.

Vinkki: Voit kiinnittää vain autoreittejä, julkisen liikenteen reittejä ja kaksipyöräisten moottoriajoneuvojen reittejä.

Näin voit kiinnittää reittivaihtoehdon reittiohjehausta:

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps mobiililaitteella.
  2. Hae määränpäätä ja napauta Reittiohjeet.
  3. Valitse kulkutapa. Jos valitset Julkinen liikenne, valitse haluamasi reitti.
  4. Napauta alareunasta Kiinnitä .

Voit kiinnittää reittivaihtoehdon Lähtö-välilehdeltä seuraavasti:

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps mobiililaitteella.
  2. Napauta alareunasta Lähtö Go.
  3. Näet ehdotetut reitit, kun pyyhkäiset alapalkista ylöspäin.
  4. Etsi haluamasi reitti ja napauta oikealta Kiinnitä

Kiinnitetyn reitin poistaminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps mobiililaitteella.
  2. Napauta alareunasta Lähtö Go.
  3. Napauta kiinnitettyä reittiä, jota haluat muuttaa.
  4. Napauta alareunasta Kiinnitetty .

Kiinnitettyjen reittivaihtoehtojen poistaminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta Tiliympyrä.
  3. Napauta Asetukset Settings.
  4. Napauta "Kiinnitetyt reittivaihtoehdot" ‐kohdasta Poista kiinnitetyt reittivaihtoehdot.
  5. Napauta Poista.

Kiinnitetyn reitin muokkaaminen

Kulkutavan muuttaminen autosta julkisiksi

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps mobiililaitteella.
  2. Napauta alareunasta Lähtö Go.
  3. Napauta kiinnitettyä reittiä, jota haluat muuttaa.
  4. Napauta alareunasta Kiinnitetty .
  5. Napauta yläreunasta Julkisilla Julkinen liikenne.
  6. Napauta haluamaasi reittiä.
  7. Napauta alareunasta Kiinnitä .

Kulkutavan muuttaminen julkisista autoksi

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps mobiililaitteella.
  2. Napauta alareunasta Lähtö Go.
  3. Napauta kiinnitettyä reittiä, jota haluat muuttaa.
  4. Napauta alareunasta Kiinnitetty .
  5. Napauta alareunasta Muut reittivaihtoehdot.
  6. Napauta yläreunasta Autolla Autoilu.
  7. Napauta alareunasta Kiinnitä .