Sådan bruger du fanen Start

Hvis du bruger Google Maps til at hente en rutevejledning for rejser, du ofte foretager, f.eks. din daglige pendlertur, kan du bruge fanen Start Go til hurtigt at hente disse rutevejledninger og få vist det forventede ankomsttidspunkt.

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig på mobilenheder.

Fastgør de rejser, du foretager hyppigt

På fanen Start får du som standard adskillige forslag til adresser, du kan vælge at fastgøre. Disse adresser er hentet fra din søgehistorik. Få oplysninger om rutevejledninger og steder fra din historik

Hvis du fastgør en foretrukken rejse, vises den nederst på skærmen, når du trykker på fanen Start.

Tip! Du kan kun fastgøre rejser i bil og med offentlig transport.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på Start Go nederst på skærmen.
  3. Stryg opad på den nederste bjælke for at få vist en liste over foreslåede rejser.
  4. Find den ønskede rejse, og tryk på Fastgør til højre.

Fjern en fastgjort rejse

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på Start Go nederst.
  3. Tryk på den fastgjorte rute, du vil redigere.
    • Tryk et hvilket som helst sted, bortset fra "Start".
  4. Tryk på Fastgjort nederst.

Rediger en fastgjort rejse

Skift fra rejse i bil til rejse med offentlig transport

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på Start Go nederst.
  3. Tryk på den fastgjorte rute, du vil redigere.
    • Tryk et hvilket som helst sted, bortset fra "Start".
  4. Tryk på Fastgjort nederst.
  5. Tryk på Offentlig transport Off. trans. øverst.
  6. Tryk på den ønskede rejse.
  7. Tryk på Fastgør nederst.

Skift fra rejse med offentlig transport til rejse i bil

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på Start Go nederst.
  3. Tryk på den fastgjorte rute, du vil redigere.
    • Tryk et hvilket som helst sted, bortset fra "Start".
  4. Tryk på Fastgjort nederst.
  5. Tryk på Se flere ruter nederst.
  6. Tryk på I bil I bil øverst.
  7. Tryk på Fastgør nederst.

Få oplysninger om, hvordan rejser prioriteres på fanen Start

Vi prioriterer og filtrerer rejserne ud fra din aktuelle geografiske placering. Du kan finde fastgjorte rejser i bil, selvom du befinder dig langt fra din typiske rejses startpunkt. Du kan kun finde fastgjorte rejser med offentlig transport, hvis du befinder dig i nærheden af den første station, du benyttede på den pågældende rejse.