Fixar i gestionar trajectes a Google Maps

Utilitzeu la pestanya Ves-hi Go a Google Maps per obtenir indicacions i l'hora estimada d'arribada dels vostres trajectes freqüents.

Important: aquesta funció només està disponible en dispositius mòbils.

Fixar els trajectes freqüents

Si voleu desar un trajecte freqüent, podeu fixar-lo. De manera predeterminada, la pestanya Ves-hi suggereix diverses adreces per fixar. Aquestes adreces provenen de l'historial de cerques o de l'historial d'ubicacions. Obteniu informació sobre les indicacions i els llocs de l'historial.

Si fixeu un trajecte preferit, es mostrarà a la part inferior de la pantalla quan toqueu la pestanya Ves-hi. Podeu fixar un trajecte des d'una cerca d'indicacions o des dels suggeriments de la pestanya Ves-hi.

Consell: només podeu fixar trajectes amb cotxe, transport públic i vehicles de dues rodes.

Per fixar un viatge des d'una cerca d'indicacions:

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu una destinació i toqueu Indicacions.
  3. Seleccioneu un mode de transport. Si seleccioneu Transport públic, trieu la ruta que preferiu.
  4. A la part inferior, toqueu Fixa .

Per fixar un trajecte des de la pestanya Ves-hi:

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Ves-hi Go.
  3. A la barra inferior, llisqueu cap amunt per veure una llista de trajectes suggerits.
  4. Cerqueu el trajecte que vulgueu i, a la dreta, toqueu Fixa

Suprimir un trajecte fixat

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Ves Go.
  3. Toqueu la ruta fixada que vulgueu editar.
  4. A la part inferior, toqueu Fixat .

Esborrar trajectes fixats

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil Cercle del compte.
  3. Toqueu Configuració Settings.
  4. A "Configuració dels trajectes fixats", toqueu Suprimeix els trajectes fixats
  5. Toqueu Suprimeix.

Editar un trajecte que heu fixat

Editar un trajecte amb cotxe per anar amb transport públic

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Ves Go.
  3. Toqueu la ruta fixada que vulgueu editar.
  4. A la part inferior, toqueu Fixat .
  5. A la part superior, toqueu Amb transport públic Transport públic.
  6. Toqueu el trajecte que vulgueu.
  7. A la part inferior, toqueu Fixa .

Editar un trajecte amb transport públic per anar amb cotxe

1. Al dispositiu mòbil, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu Ves Go.
  3. Toqueu la ruta fixada que vulgueu editar.
  4. A la part inferior, toqueu Fixat .
  5. A la part inferior, toqueu Altres opcions de trajecte.
  6. A la part superior, toqueu Amb cotxe Cotxe.
  7. A la part inferior, toqueu Fixa .