Tien lisääminen tai korjaaminen Google Mapsissa

Jos Google Mapsin tietietoja pitäisi muokata tai Mapsiin pitäisi lisätä tietietoja, voit ilmoittaa siitä meille. Google Mapsin teihin liittyviä virheitä ovat

• väärät tien nimet
  • väärät tiedot yksi- ja kaksisuuntaisista teistä
  • virheellisesti piirretyt tiet
  • suljetut tieosuudet
  • kartalle merkityt tiet, joita ei ole olemassa
  • kartalta puuttuvat tiet
  • virheelliset merkkien sijainnit.
Tärkeää: Mapsiin voi lähettää muokkauksia vain joissakin maissa ja joillakin alueilla.

Tietä koskevien virheellisten tietojen korjaaminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta alareunasta Postaa-välilehteä.
  3. Napauta Muokkaa karttaaja sitten Lisää tie tai korjaa sitä.
  4. Valitse korjattavien tietojen tyyppi ja sitten Valitse tie, jonka tiedoissa on virheitä.
  5. Valitse alareunasta korjattava tienosa ja napauta Seuraava.
  6. Lisää oikeat tiedot ja napauta Lähetä

Puuttuvan tien lisääminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta alareunasta Postaa-välilehteä.
  3. Napauta Muokkaa karttaa ja sitten Lisää tie tai korjaa sitä
  4. Napauta Puuttuva tie ja sitten Lisää ensimmäinen tie.
  5. Siirrä merkki kohtaan, josta puuttuva tie alkaa.
  6. Aloita piirtäminen napauttamalla alareunasta Lisää plus.
  7. Vedä merkki siihen kohtaan, johon tie päättyy, ja napauta Lisää plus.
  8. Lisää tien nimi ja tyyppi.
  9. Kun tie on valmis, napauta Tallenna ja sitten Valmis .
    • Jos haluat lisätä muita puuttuvia teitä, napauta "Lisää toinen tie" ja tee vaiheet 6–9.
  10. Lähetä puuttuva tie napauttamalla Seuraava. Lisää muita mahdollisia tietoja. Valitse sitten Lähetä.