Afegir o corregir una via a Google Maps

Si cal que afegim o editem la informació d'una via a Google Maps, podeu informar-nos-en. Els errors de vies a Google Maps inclouen:

• Noms de vies incorrectes
  • Informació errònia sobre vies de sentit únic o de doble sentit
  • Vies traçades de manera incorrecta
  • Tancaments de vies
  • Vies que es mostren al mapa, però que no existeixen
  • Vies que falten
  • Ubicacions de marcador incorrectes
Important: només podeu enviar canvis a Maps en alguns països i regions.

Corregir informació incorrecta sobre una via

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú.
  3. A l'esquerra, feu clic a Edita el mapa i després Afegeix o corregeix una via.
  4. Al mapa, seleccioneu la via que voleu corregir.
  5. A l'esquerra, verifiqueu el tram de via seleccionat.
  6. A "Edita la informació", seleccioneu el tipus d'informació que voleu corregir i introduïu la correcció.
  7. Feu clic a Fet i després Envia.

Afegir una via que falta

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú.
  3. A l'esquerra, feu clic a Edita el mapa i, a continuació, Afegeix o corregeix una via.
  4. A la part superior, feu clic a Afegeix una via.
  5. Al mapa, feu clic a la ubicació on comença la via que no surt i arrossegueu-la fins a la ubicació on acaba la via.
  6. A l'esquerra, afegiu el nom i el tipus de via, i feu clic a Fet.
    • Per afegir més vies que no surten, repetiu els passos del 4 al 6.
  7. Feu clic a Envia.