Kuvia koskevien käyttöoikeuksien asettaminen iPhonessa tai iPadissa

Jos käytössäsi on iOS 14 tai uudempi, voit valita eri käyttöoikeustasoja kuvia varten:

• Salli pääsy kaikkiin kuviin: Kaikki kuvasi jaetaan Google Mapsille. Tämä koskee myös kuvia, jotka otetaan tämän valinnan tekemisen jälkeen.
  • Valitse kuvat: Vain valitut kuvat jaetaan Google Mapsille. Vain valitsemasi kuvat ovat käytettävissäsi Google Mapsissa.
  • Älä salli: Mitään kuvia ei jaeta Google Mapsille.

Vinkki: Kun valitset "Salli pääsy kaikkiin kuviin" ‑vaihtoehdon, saat kuvasuosituksia ja ryhmittelyehdotuksia.

Kuvia koskevien käyttöoikeuksien asettaminen

Jos haluat kuvaehdotuksia, tee näin:

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse tai etsi paikka and then napauta Kuvat and then napauta Lisää kuva.
  3. Valitse kuvat, jotka haluat jakaa Google Mapsille.
  4. Ennen jakamista näkyviin saattaa tulla "Laita valokuvaehdotukset päälle" ‑kehote. Napauta Lue lisää.
  5. Napauta Salli pääsy kaikkiin kuviin.

Kun valitset Valitse kuvia ‑käyttöoikeustason, vain valitsemasi kuvat ovat käytettävissäsi Google Maps ‑sovelluksessa. Tulevat kuvat jaetaan vain, jos valitset "Salli pääsy kaikkiin kuviin" ‑käyttöoikeustason.

Kuvia koskevien käyttöoikeuksien muuttaminen

Voit milloin tahansa muuttaa kuvia koskevia käyttöoikeuksia.

1. Avaa iPhonen tai iPadin Asetukset.
  2. Vieritä alas ja valitse Google Maps ‑sovellus Maps
  3. Napauta Kuvat.
  4. Valitse käyttöoikeusvaihtoehto.

Käyttöoikeuksien vaikutus Google Maps ‑käyttökokemukseen

Valitsemasi kuvia koskevat käyttöoikeudet vaikuttavat myös muihin asioihin Google Maps ‑sovelluksessa, kuten

• sovelluksen ulkopuolelta tuleviin ilmoituksiin, jotka ohjaavat sinut sovelluksen sisäiselle Jaa kokemuksesi ‑sivulle – esimerkiksi ilmoitus, jossa kehotetaan lisäämään kuvia viimeisimmästä käynnistäsi kaupungin puistossa
  • Jaa kokemuksesi ‑sivulla näytettäviin sovelluksen sisäisiin ehdotuksiin siitä, millaista sisältöä voisit lisätä Mapsiin
  • kuvajoukkoon, josta voit valita kuvia postauksiin tai arvosteluihin.

Lähetämme vain niitä kuvia koskevia ilmoituksia ja ehdotuksia, jotka jaat Mapsille. Jos valitset Valitse kuvat ‑käyttöoikeusasetuksen, et saa ilmoituksia tai ehdotuksia kuvista, joita otat tämän valinnan tekemisen jälkeen tai joita et ole jakanut Mapsille.

Jos valitset Älä salli ‑käyttöoikeuden, et

• saa sovelluksen ulkopuolella ilmoituksia, joissa sinua kehotetaan jakamaan kokemuksiasi
  • näe kuvien lataamista koskevia ehdotuksia koskien paikkoja, joissa olet käynyt.