Angiv billedtilladelser på din iPhone eller iPad

Hvis du bruger iOS 14 eller nyere, kan du vælge mellem tilladelsesniveauer for billeder:

• Tillad adgang til alle billeder: Deler alle dine billeder med Google Maps. Dette omfatter også billeder, efter du har valgt denne mulighed.
  • Vælg billeder: Deler kun valgte billeder med Google Maps. De billeder, du vælger, er de eneste, du kan interagere med i Google Maps.
  • Tillad ikke: Deler ingen billeder med Google Maps.

Tip! Når du vælger "Tillad adgang til alle billeder", får du billedanbefalinger og forslag til grupper.

Angiv dine billedtilladelser

Sådan gør du, hvis du vil have fotoforslag:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Vælg eller søg efter stedet and then Tryk på Billeder and then tryk på Tilføj et billede.
  3. Vælg de billeder, du vil dele med Google Maps.
  4. Før du indsender det, bliver du muligvis bedt om at "Aktivere billedforslag". Tryk på Få flere oplysninger.
  5. Tryk på Tillad adgang til alle billeder.

Når du vælger tilladelsesniveauet "Vælg billeder", kan du kun finde de billeder, du har valgt i Google Maps-appen. Fremtidige billeder deles ikke, medmindre du ændrer dine tilladelser til "Tillad adgang til alle billeder".

Skift tilladelser for dine billeder

Du kan til enhver tid ændre dine billedtilladelser.

1. Åbn Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Rul, og vælg Google Maps-appen Maps
  3. Tryk på Billeder
  4. Vælg en tilladelsesindstilling.

Sådan påvirker tilladelser din Google Maps-oplevelse

Dine tilladelsesindstillinger for billeder påvirker andre områder i Google Maps-appen, bl.a.:

• Notifikationer fra andre apps, der fører dig til siden "Del dine oplevelser" i appen. Eksempel: En notifikation som "Føj billeder fra din seneste rejse til City Park".
  • Forslag i appen på baggrund af det, du kan bidrage med til Maps, på siden "Del dine oplevelser".
  • Hvilke billeder du kan føje til et indlæg eller en anmeldelse.

Vi sender dig kun notifikationer og forslag til de billeder, du deler med Maps. Hvis du vælger tilladelsesindstillingen "Vælg billeder", får du ikke notifikationer eller forslag til nye billeder, du tager, eller billeder, du ikke har delt med os.

Hvis du vælger tilladelsesindstillingen "Tillad ikke", kan du ikke:

• Få notifikationer uden for appen for at dele dine oplevelser.
  • Se foreslåede billeder, som du kan uploade, ud fra de steder, du har besøgt.