Definir els permisos de foto a l'iPhone o l'iPad

Si feu servir iOS 14 o una versió posterior, podeu triar entre els nivells de permisos de foto següents:

• Permet l'accés a totes les fotos: es comparteixen totes les fotos amb Google Maps. Això també inclou les fotos fetes després de seleccionar aquesta opció.
  • Selecciona fotos: només es comparteixen les fotos seleccionades amb Google Maps. Les fotos que trieu seran les úniques amb les quals podreu interaccionar a Google Maps.
  • No permetis: no es comparteix cap foto amb Google Maps.

Consell: quan seleccioneu "Permet l'accés a totes les fotos", rebreu recomanacions de fotos i suggeriments d'agrupació.

Definir els permisos de foto

Si voleu rebre suggeriments de fotos:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Seleccioneu o cerqueu el lloc and then toqueu Fotos and then toqueu Afegeix una foto.
  3. Seleccioneu les fotos que vulgueu compartir amb Google Maps.
  4. Abans d'enviar-les, és possible que us aparegui la sol·licitud "Activa els suggeriments de fotos". Toqueu Més informació.
  5. Toqueu Permet l'accés a totes les fotos.

Si trieu el nivell de permís "Selecciona fotos", només veureu les fotos que hàgiu triat a l'aplicació Google Maps. Les fotos que feu més endavant no es compartiran tret que canvieu els permisos a "Permet l'accés a totes les fotos".

Canviar els permisos de foto

Podeu canviar els permisos de foto en qualsevol moment.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Configuració.
  2. Desplaceu-vos i seleccioneu l'aplicació Google Maps Maps
  3. Toqueu Fotos
  4. Seleccioneu una opció de permís.

Com els permisos afecten la vostra experiència a Google Maps

La configuració dels permisos de foto afecta altres àrees de l'aplicació Google Maps, com ara les següents:

• Les notificacions fora de l'aplicació que dirigeixen a la pàgina "Comparteix experiències" de l'aplicació (per exemple, una notificació com ara "Afegeix fotos de la teva estada recent al parc de la Ciutadella")
  • Els suggeriments dins de l'aplicació sobre les contribucions que podeu fer a Maps a la pàgina "Comparteix experiències"
  • Les fotos que podeu afegir a una publicació o a una ressenya

Només us enviem notificacions i suggeriments sobre les fotos que compartiu amb Maps. Si trieu el permís "Selecciona fotos", no rebreu notificacions ni suggeriments sobre cap foto nova que feu ni sobre aquelles que no hàgiu compartit amb nosaltres.

Si trieu el permís "No permetis", no podreu:

• Rebre notificacions fora de l'aplicació perquè compartiu les vostres experiències.
  • Veure suggeriments de fotos que podeu penjar segons els llocs que hàgiu visitat.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda