Google Maps gebruiken met het donkere thema

Je kunt het kleurenthema van Google Maps op je mobiele apparaat wijzigen. Met het donkere thema kun je het scherm beter leesbaar maken en het batterijgebruik verminderen.

De donkere modus aanzetten

1. Open de Google Maps-app Maps op je iPhone of iPad.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Accounticoon en dan Instellingen Settings en dan Donkere modus.
  3. Selecteer een van de volgende opties:
    • Aan: De donkere modus staat altijd aan in Maps, ongeacht de systeeminstellingen.
    • Uit: De donkere modus staat altijd uit in Maps, ongeacht de systeeminstellingen.
    • Gelijk aan apparaatinstelling: De weergave-instelling voor het iOS-systeem wordt gevolgd.