Google Mapsin tumman teeman käyttäminen

Voit vaihtaa Google Mapsin teemaa mobiililaitteellasi. Tumma teema helpottaa näytön lukemista ja vähentää akun kulutusta.

Vinkki: Tummalle teemalle on erilliset asetukset, kun selaat ja navigoit Google Mapsissa.

Tumman tilan laittaminen päälle

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta profiilikuva tai nimikirjaimet Tiliympyrä ja sitten Asetukset Settings Tumma tila.
  3. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Päällä: Tumma tila on aina päällä Mapsissa järjestelmäasetuksista riippumatta.
    • Poissa päältä: Tumma tila on aina poissa päältä Mapsissa järjestelmäasetuksista riippumatta.
    • Sama asetus kuin laitteella: Käytetään iOS-järjestelmän Ulkoasu-asetusta.

Laita tumma teema päälle navigoinnin aikana

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta Tiliympyrä ja sitten Asetukset Settings ja sitten Navigointi.
  3. Vieritä Karttanäyttö-kohtaan.
  4. Valitse Väriteema-kohdasta:
    • Päällä: Voit laittaa tumman tilan päälle Mapsissa järjestelmäasetuksista riippumatta.
    • Pois päältä: Voit laittaa tumman tilan pois päältä Mapsissa järjestelmäasetuksista riippumatta.
    • Sama kuin laiteasetus: Noudattaa iOS-järjestelmän ulkoasuasetuksissa valittua teemaa.