Brug Google Maps i mørkt tema

Du kan ændre farvetemaet for Google Maps på din mobilenhed. Mørkt tema kan gøre det nemmere at læse på din skærm og mindske batteriforbruget.

Aktivér mørkt tema

Vigtigt! Alle disse trin er kun tilgængelige i Android 10 eller Q og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon (10+).
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger Settings og derefter Tema.
  3. Vælg en af følgende muligheder:
    • Altid i lyst tema: Mørkt tema er altid deaktiveret i Maps, uafhængigt af systemindstillingerne.
    • Altid i mørkt tema: Mørkt team er altid aktiveret i Maps, uafhængigt af systemindstillingerne.
    • Samme som enhedstema: Følg indstillingen for Mørkt tema i Android-systemet. I Android 10+ findes dette under Indstillinger Settings og derefter Skærm.
  4. Tryk på Gem.