Bruk Google Maps med mørkt tema

Du kan endre fargetemaet på Google Maps på mobilenheter. Det mørke temaet gjør det enklere å lese tekst på skjermen og reduserer batteriforbruket.

Tips: Det finnes egne innstillinger for det mørke temaet når du utforsker og navigerer på Google Maps.

Slå på mørk modus

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din Kontosirkelen og så Innstillinger Settings og så Mørk modus.
  3. Velg et av disse alternativene:
    • På: Mørk modus er alltid slått på i Maps, uavhengig av hvilke systeminnstillinger som er valgt.
    • Av: Mørk modus er alltid slått av i Maps, uavhengig av hvilke systeminnstillinger som er valgt.
    • Samme som enhetsinnstillingen: Følg innstillingen for iOS-systemutseende.

Slå på mørkt tema mens du navigerer

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din Kontosirkelen og så Innstillinger Settings og så Navigasjon.
  3. Rull ned til Kartvisning.
  4. Trykk på følgende under Fargevalg:
    • : Mørk modus er aktivert på Maps, uavhengig av systeminnstillingene.
    • Av: Mørk modus er deaktivert på Maps, uavhengig av systeminnstillingene.
    • Samme som enhetsinnstillingen: Her følges temaet som er valgt i iOS-systemets utseendeinnstilling,