Utilitzar Google Maps amb el tema fosc

Podeu canviar el tema de Google Maps al dispositiu mòbil. El tema fosc facilita la lectura de la pantalla i ajuda a reduir el consum de bateria.

Consell: quan explores i navegues per Google Maps, hi ha opcions de configuració independents per al tema fosc.

Activar el mode fosc

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Configuració Settings i després Mode fosc.
  3. Seleccioneu una de les opcions següents:
    • Activat: el mode fosc sempre està activat a Maps, independentment de la configuració del sistema.
    • Desactivat: el mode fosc sempre està desactivat a Maps, independentment de la configuració del sistema.
    • Igual que la configuració del dispositiu: segueix l'opció de configuració d'aparença del sistema d'iOS.

Activar el tema fosc mentre navegueu

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto o inicial de perfil Cercle del compte i després Configuració Settings i després Navegació.
  3. Desplaceu-vos fins a "Visualització del mapa".
  4. A Paleta de colors, toqueu:
    • Activat: per activar el mode fosc a Maps, independentment de la configuració del sistema.
    • Desactivat: per desactivar el mode fosc a Maps, independentment de la configuració del sistema.
    • Igual que la configuració del dispositiu: per seguir el tema seleccionat a l'opció de configuració d'aparença del sistema iOS.