Sådan beskytter Google din Placeringshistorik

Placeringshistorik er en indstilling på Google-kontoniveau. Den bruges til at gemme oplysninger om din færden via dine mobilenheder, når:

• Du er logget ind på din Google-konto
  • Du har aktiveret Placeringshistorik
  • Placeringsrapportering er aktiveret på enheden

Placeringshistorik er som standard deaktiveret for din Google-konto og kan kun aktiveres ved at tilvælge funktionen.

Sådan fungerer Placeringshistorik

Hvis du aktiverer Placeringshistorik, opnår du muligvis en række fordele i Google-produkter og -tjenester, f.eks. tilpassede kort, anbefalinger baseret på steder, du har besøgt, hjælp til at finde din telefon, trafikopdateringer i realtid og mere nyttige annoncer.
Hvis du tilvælger Placeringshistorik, og din enhed rapporterer placeringen, indsamles og gemmes den nøjagtige placering for den pågældende enhed, selv hvis du ikke aktivt bruger Googles produkter eller tjenester. Dette hjælper med at oprette din tidslinje, hvor data for Placeringshistorik vises. Du kan til enhver tid redigere din tidslinje. Du kan til enhver tid slette din Placeringshistorik – bl.a. tidsintervaller – på tidslinjen.
Tip! Præcis placering henviser til det nøjagtige sted, du befinder dig, f.eks. en bestemt adresse eller gade.
Din placering kan fastslås ud fra:

Vigtigt! De fleste af disse placeringskilder kan styres ved hjælp af enten tilladelserne for enheden, dine kontopræferencer eller andre indstillinger. Nedenfor kan du få flere oplysninger om, hvordan dine valg påvirker dit privatliv og din placering.

Sådan beskytter vi din Placeringshistorik

Sådan holder du din aktivitet privat:

Du bestemmer

Placeringshistorik er som standard deaktiveret for din Google-konto og kan kun aktiveres ved at tilvælge funktionen.
Du kan til enhver tid sætte Placeringshistorik på pause i sektionen "Placeringshistorik" på din Google-konto.
Du kan også administrere og slette din Placeringshistorik via tidslinjen i Google Maps. Du har mulighed for at slette hele din historik eller dele af den.