Kuvapäivitysten postaaminen paikasta

Voit postata mobiililaitteellasi paikkaa koskevia valokuva‑ ja videopäivityksiä. Voit postata kuvia ja videoita esimerkiksi

• aukioloaikojen muutoksista
  • kausimenuista
  • uusista tuotteista tai palveluista
  • remonteista
  • näyttelyistä.

Jos paikalla on useita päivityksiä, viimeisin päivitys näkyy ensimmäisenä.

Postaa kuvapäivitys

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android‑laitteella.
  2. Hae paikkaa tai napauta sitä kartalta.
    • Jos saat haulla useita sijainteja, napauta sijaintia, jonka haluat päivittää.
  3. Napauta alareunasta paikan nimeä tai osoitetta.
  4. Napauta keskeltä Päivitykset ja sitten Kävijöiden lisäämät.
  5. Valitse Lisää valokuvapäivitys

Vinkki: Voit julkaista useita päivityksiä ja videoita samassa päivityksessä ja paikassa.

Kuvapäivitysten etsiminen

Voit löytää kuva‑ ja videopäivityksiä, jotka ovat sinun tai muiden tekemiä.

Omien kuvapäivitysten etsiminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android‑laitteella.
  2. Napauta alareunasta Postaa Lisää sisältöä
  3. Napauta Katso profiiliasi
  4. Siirry Arvostelut‑kohtaan ja etsi kuva‑ tai videopäivityksesi.

Muiden lisäämien kuvapäivitysten etsiminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android‑laitteella.
  2. Hae paikkaa tai napauta sitä kartalta.
    • Jos saat haulla useita sijainteja, napauta sijaintia, jonka haluat päivittää.
  3. Napauta alareunasta paikan nimeä tai osoitetta.
    • Jos haluat nähdä kaikki päivitykset, napauta Päivitykset.
    • Jos haluat nähdä yksittäisiä päivityksiä, napauta Kuvat.

Valokuvapäivitysten poistaminen

Tärkeää: Kun poistat kuva‑ ja videopäivityksiä Google Mapsista, ne poistetaan automaattisesti Google Hausta.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android‑laitteella.
  2. Napauta alareunasta Postaa Lisää sisältöä
  3. Napauta Katso profiiliasi.
  4. Etsi valokuvapäivityksesi Muu lisätty sisältö ‑kohdasta.
    • Jos et löydä valokuvapäivitystäsi, se löytyy Arvostelut‑kohdasta.
    • Arvosteluissa voi poistaa vain yksittäisiä kuvia tai videoita, ei koko päivitystä.
  5. Napauta poistettavaa kuvaa tai videota.
  6. Napauta oikeasta yläkulmasta Poista Poista ja sitten Poista.

Google Mapsista poistamasi kuvat ja videot eivät poistu automaattisesti

Vinkki:Jos poistat kaikki valokuvapäivityksen sisältämät valokuvat tai videot, myös kaikki päivityksen sisältämä teksti poistetaan. Jos päivityksessä on yhä kuvia tai videoita, loput kuvat, videot ja teksti näkyvät edelleen.

Muiden tekemistä valokuvapäivityksistä ilmoittaminen

Tärkeää: Jos havaitset valokuvapäivityksessä jotain sopimatonta tai virheellistä, ilmoita siitä meille.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android‑laitteella.
  2. Hae paikkaa tai napauta sitä kartalta.
  3. Valitse näytön keskiosasta Päivitykset
  4. Valitse valokuva‑ tai videopäivitys, josta haluat tehdä ilmoituksen.
  5. Napauta Lisää Lisää ja sitten Ilmoita päivityksestä.
  6. Valitse tai kirjoita ilmoituksesi syy.
  7. Napauta Lähetä.