Indsend opdateringer med billede af et sted

Du kan uploade en billed- og videoopdatering om et sted på din mobilenhed. Du kan slå billeder og videoer op af f.eks.:

• Ændringer af åbningstider
  • Sæsonbestemte menuer
  • Nye produkter eller tjenester
  • Renoveringer
  • Udstillinger
  • COVID-19-opdateringer

Hvis et sted har flere opdateringer, er det den seneste opdatering, der vises først.

Send en billedopdatering

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-enhed.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
    • Hvis du får vist flere lokationer i din søgning, skal du trykke på den lokation, som du vil opdatere.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse nederst.
  4. Midt på siden skal du trykke på Opdateringer og derefter Af besøgende.
  5. Tryk på Tilføj en opdatering med billede

Tip! Du kan uploade flere billeder og videoer i samme opdatering og for den samme lokation.

Find opdateringer med billede

Du kan finde opdateringer med billeder og videoer, som du eller andre har foretaget.

Find dine opdateringer med billede

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-enhed.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag nederst.
  3. Tryk på Se din profil
  4. Find dine opdateringer med billede eller video under "Anmeldelser".

Find opdateringer med billede fra andre

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-enhed.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
    • Hvis du får vist flere lokationer i din søgning, skal du trykke på den lokation, som du vil opdatere.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse nederst.
    • Tryk på Opdateringer for at se alle opdateringer.
    • Tryk på Billeder for individuelle opdateringer.

Slet opdateringer med billede

Vigtigt! Når du sletter opdateringer med billede og video i Google Maps, slettes de automatisk fra Google Søgning.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-enhed.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag nederst.
  3. Tryk på Se din profil.
  4. Find din opdatering med billede under "Andre bidrag".
    • Hvis du ikke kan finde din opdatering med billede, kan du finde den under "Anmeldelser".
    • I "Anmeldelser" kan du kun slette individuelle billeder eller videoer og ikke hele opdateringen.
  5. Vælg det billede eller den video, du vil slette.
  6. Tryk på Fjern Slet og derefter Slet øverst til højre.

Billeder og videoer, du sletter i Google Maps, bliver ikke automatisk slettet følgende steder:

Tip! Hvis du fjerner alle billeder, der er en del af en opdatering med billede, fjernes al tekst i opdateringen også. Hvis der stadig er billeder eller videoer i opdateringen, vises de resterende billeder, videoer og tekst stadig.

Rapportér opdateringer med billede fra andre

Vigtigt! Hvis du finder noget upassende eller forkert i en opdatering med billede, kan du give os besked.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-enhed.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
  3. Tryk på Opdateringer i midten.
  4. Vælg den opdatering med billede eller video, du vil rapportere.
  5. Tryk på Mere Mere og derefter Rapportér opdatering.
  6. Vælg eller angiv årsagen til rapporteringen.
  7. Tryk på Send.