Använda fliken Utforska

Få anpassade förslag och uppdateringar om platser i ditt kartområde. Navigera till fliken i Google Maps-appen för att hitta följande:

• Uppdateringar från butiker och användare samt extern information, till exempel från lokala nyhetswebbplatser.
  • Inlägg från företag eller personer som du följer.
  • Anpassade rekommendationer baserade på dina inställningar och tidigare aktiviteter.

Tips! Om du hanterar en företagsprofil och vill göra inlägg i gruppflödet kan du läsa om hur du gör inlägg som ett företag.

Viktigt! Google kan komma att ta bort innehåll om vi ser att det bryter mot våra innehållspolicyer eller gällande lagar. Rekommendationerna påverkas inte av betalningar från andra företag. Betalt innehåll i Google Maps visas med en etikett.

Använda flödet på fliken Utforska

Innehållet i flödet är anpassat och rangordnat baserat på din webb- och appaktivitet, platshistorik och det aktuella kartområdet. När du flyttar kartområdet läses platser i närheten automatiskt in på skärmen igen. Du kan inaktivera anpassade rekommendationer i inställningarna för webb- och appaktivitet.

Läs mer om hur du anpassar ditt flöde.

Du kan gilla, dela, följa eller skicka meddelanden till företag på deras enskilda kort i ditt flöde. Om du vill följa och ta emot uppdateringar från någon trycker du på Följ bredvid profilnamnet.

Du kan också lägga till egna inlägg direkt från fliken Utforska. Andra personer kan rekommendera foton och recensioner som du lägger till på sina Utforska-flikar. De som följer dig kan också se ditt innehåll på sina flikar. Läs mer om hur du hanterar din profil på Maps.

Tips! Svep nedåt för att minimera flödet.