De communityfeed in Google Maps verkennen

Met de communityfeed in Google Maps kun je gepersonaliseerde suggesties en updates krijgen over plaatsen in de buurt, zoals buurten, steden of provincies. De communityfeed bevat:

• Updates van andere Maps-gebruikers, bedrijven en derden, zoals lokale online nieuwssites
  • Posts van mensen die je volgt
  • Gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van je voorkeuren en eerdere activiteiten

Je hebt de volgende opties om de communityfeed te vinden:

• Swipe op het tabblad Verkennen omhoog over het infoblad.
  • Zoek naar een stad of andere plaats en swipe omhoog op het infoblad.

Tip: Als je een bedrijfsprofiel beheert en iets in de communityfeed wilt posten, lees je meer informatie over hoe je als bedrijf kunt posten.

Belangrijk: Google kan content verwijderen als we constateren dat deze ons contentbeleid of de toepasselijke wetgeving schendt. Aanbevelingen worden niet beïnvloed door betalingen van andere bedrijven. Betaalde content in Google Maps is gelabeld.

De feed op het tabblad Verkennen gebruiken

De content in je feed is gepersonaliseerd en gerangschikt op basis van je Web- en app-activiteit en het huidige kaartgebied. Wanneer je het kaartgebied verplaatst, worden de plaatsen in de buurt automatisch opnieuw geladen. Als je gepersonaliseerde aanbevelingen wilt uitschakelen, update je de instellingen voor Web- en app-activiteit.

Meer informatie over hoe je je feed personaliseert

Je kunt bedrijven via hun eigen kaart in de feed liken, delen, volgen en berichten sturen. Als je iemand wilt volgen en updates van diegene wilt krijgen, tik je naast de profielnaam op Volgen.

Je kunt ook je eigen posts toevoegen, rechtstreeks via het tabblad Verkennen. Foto's of reviews die je toevoegt voor een plaats, kunnen worden aanbevolen op het tabblad Verkennen van andere gebruikers. Je volgers kunnen op dat tabblad ook je content zien. Meer informatie over hoe je je Maps-profiel kunt beheren

Tip: Swipe omlaag om de feed te minimaliseren.

De communityfeed verkennen als je naar plaatsen zoekt

Als je de communityfeed wilt vinden, zoek je naar een plaats, zoals een buurt, plaats of provincie, en swipe je omhoog op het infoblad. Je kunt recente foto's en reviews van het gebied vinden die onze Local Guides hebben gedeeld.