Het tabblad Verkennen gebruiken

Je kunt gepersonaliseerde suggesties en updates over plaatsen in je kaartgebied krijgen. Op het tabblad Verkennen in de mobiele Google Maps-app vind je het volgende:

• Updates van verkopers, gebruikers en derden, zoals lokale online nieuwssites
  • Posts van bedrijven en mensen die je volgt
  • Gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van je voorkeuren en eerdere activiteiten

Tip: Als je een bedrijfsprofiel beheert en iets in de communityfeed wilt posten, lees je meer informatie over hoe je als bedrijf kunt posten.

Belangrijk: Google kan content verwijderen als we constateren dat deze ons contentbeleid of de toepasselijke wetgeving schendt. Aanbevelingen worden niet beïnvloed door betalingen van andere bedrijven. Betaalde content in Google Maps is gelabeld.

De feed op het tabblad Verkennen gebruiken

De content in je feed is gepersonaliseerd en gerangschikt op basis van je Web- en app-activiteit, je Locatiegeschiedenis en het huidige kaartgebied. Wanneer je het kaartgebied verplaatst, worden de plaatsen in de buurt automatisch opnieuw geladen. Als je gepersonaliseerde aanbevelingen wilt uitschakelen, update je de instellingen voor Web- en app-activiteit.

Meer informatie over hoe je je feed personaliseert

Je kunt bedrijven via hun eigen kaart in de feed liken, delen, volgen en berichten sturen. Als je iemand wilt volgen en updates van diegene wilt krijgen, tik je naast de profielnaam op Volgen.

Je kunt ook je eigen posts toevoegen, rechtstreeks via het tabblad Verkennen. Foto's of reviews die je toevoegt voor een plaats, kunnen worden aanbevolen op het tabblad Verkennen van andere gebruikers. Je volgers kunnen op dat tabblad ook je content zien. Meer informatie over hoe je je Maps-profiel kunt beheren

Tip: Swipe omlaag om de feed te minimaliseren.