Udforsk anbefalinger fra fællesskabet i Google Maps

Du kan få tilpassede forslag og opdateringer om steder i nærheden, f.eks. kvarterer, byer eller delstater via anbefalinger fra fællesskabet i Google Maps. Anbefalinger fra fællesskabet omfatter:

• Opdateringer fra andre Maps-brugere, virksomheder og tredjeparter, f.eks. lokale onlinenyhedswebsites
  • Opslag fra personer, du følger
  • Tilpassede anbefalinger baseret på dine præferencer og tidligere aktiviteter

Du har følgende muligheder for at finde anbefalinger fra fællesskabet:

• På fanen "Udforsk" skal du stryge opad på panelet med hotelinfo.
  • Søg efter en by eller et andet sted, og stryg opad på panelet med hotelinfo.

Tip! Hvis du administrerer en virksomhedsprofil og vil opretter et indlæg i fællesskabsfeedet, kan du se, hvordan du opretter som en virksomhed.

Vigtigt! Google kan fjerne indhold, hvis vi konstaterer, at det overtræder vores indholdspolitikker eller gældende lov. Anbefalinger påvirkes ikke af betaling fra andre virksomheder. Betalt indhold i Google Maps er forsynet med en etiket.

Brug feedet på fanen Udforsk

Indholdet i dit feed er tilpasset og rangeres ud fra din web- og appaktivitet og det aktuelle kortområde. Når du flytter kortområdet, genindlæses det, så der vises steder i nærheden af dig på skærmen. Hvis du vil deaktivere tilpassede anbefalinger, skal du opdatere dine indstillinger for Web- og appaktivitet.

Få flere oplysninger om, hvordan du tilpasser dit feed.

Du kan like, dele, følge eller sende beskeder til virksomheder på deres individuelle kort i dit feed. Hvis du vil følge og modtage opdateringer fra en person, skal du trykke på Følg ud for vedkommendes profilnavn.

Du kan også oprette dine egne opslag direkte fra fanen Udforsk. Billeder eller anmeldelser, du tilføjer om et sted, kan blive anbefalet på fanen Udforsk hos andre personer. Dine følgere kan også finde dit indhold på deres faner. Se, hvordan du administrerer din profil i Maps.

Tip! Stryg nedad for at minimere feedet.

Udforsk anbefalinger fra fællesskabet, når du søger efter steder

Du kan finde anbefalinger fra fællesskabet ved at søge efter et sted, f.eks. et kvarter, en by eller en delstat, og stryge opad på panelet med hotelinfo. Du kan finde de seneste billeder og anmeldelser af området, som vores Local Guides har delt.