Brug fanen Udforsk

Få tilpassede forslag og opdateringer om steder i dit kortområde. Gå til fanen Udforsk i Google Maps-mobilappen for at finde:

• Opdateringer fra forhandlere, brugere og tredjeparter, f.eks. lokale onlinenyhedswebsites
  • Opslag fra virksomheder eller personer, som du følger
  • Tilpassede anbefalinger baseret på dine præferencer og tidligere aktiviteter

Tip! Hvis du administrerer en virksomhedsprofil og vil opretter et indlæg i fællesskabsfeedet, kan du se, hvordan du opretter som en virksomhed.

Brug feedet på fanen Udforsk

Indholdet i dit feed er tilpasset og rangeres ud fra din Web- og appaktivitet, Placeringshistorik og det aktuelle kortområde. Når du flytter kortområdet, genindlæses det, så der vises steder i nærheden af dig på skærmen. Hvis du vil deaktivere tilpassede anbefalinger, skal du opdatere dine indstillinger for Web- og appaktivitet.

Se, hvordan du tilpasser dit feed.

Du kan like, dele, følge eller sende beskeder til virksomheder på deres individuelle kort i dit feed. Hvis du vil følge og modtage opdateringer fra en person, skal du trykke på Følg ud for vedkommendes profilnavn.

Du kan også oprette dine egne opslag direkte fra fanen Udforsk. Billeder eller anmeldelser, du tilføjer om et sted, kan blive anbefalet på fanen Udforsk hos andre personer. Dine følgere kan også finde dit indhold på deres faner. Se, hvordan du administrerer din profil i Maps.

Tip! Stryg nedad for at minimere feedet.