Corregir una adreça o una ubicació de marcador incorrectes

Podeu afegir o editar adreces a Maps perquè pugui veure-les tothom. Afegiu adreces postals, corregiu el lloc on s'han d'entregar paquets o ajusteu la ubicació dels marcadors.

Corregir una adreça

Important:

Les organitzacions o els governs poden corregir diverses adreces a Google Maps amb Partners de contingut de Google Maps. Aquestes organitzacions o governs han de complir els nostres requisits de partners i de contingut per fer-ho.

Per corregir una adreça concreta:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu una adreça. A continuació, toqueu Suggereix un canvi i, a continuació, Corregeix una adreça
  3. Moveu el mapa fins al centre de l'edifici.
  4. Introduïu la informació de l'adreça.
  5. Per enviar-la, toqueu Publica.

Per afegir una adreça que no té carrer al mapa, primer heu d'afegir el carrer.

Afegir una altra adreça

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix i, a continuació, Edita el mapa i, a continuació, Corregeix una adreça.
  3. Moveu el mapa fins al centre de l'edifici.
  4. Introduïu la informació de l'adreça.
  5. Per enviar-la, toqueu Publica.

Per corregir diverses adreces: heu d'afegir cada adreça individualment seguint els passos anteriors.

Fer altres canvis en el lloc o l'adreça

Afegir una etiqueta privada

Podeu afegir una etiqueta privada als llocs del mapa. Quan corregiu una adreça, l'actualització està disponible per a tothom. Les etiquetes privades, en canvi, només les pot veure qui les ha creat. Els llocs etiquetats es mostren al mapa, als suggeriments de cerca i a la pantalla "Els meus llocs".

Afegir al mapa un lloc o un edifici que no hi surten

També podeu afegir al mapa llocs que no hi surten, com ara punts de referència públics, cafeteries o altres empreses locals. Obteniu informació sobre com podeu afegir llocs que no surten al mapa.