Se'ns ha informat que s’ha tancat la sessió del compte de diversos usuaris de manera inesperada. Ho estem investigant, però no us preocupeu: no hi ha indicis que això estigui relacionat amb cap amenaça per a la seguretat dels comptes ni amb activitats de pesca (suplantació d'identitat). Torneu a iniciar la sessió a accounts.google.com i, si no recordeu la contrasenya, accediu a aquesta pàgina per recuperar-la. Si utilitzeu la verificació en dos passos, l'SMS amb el codi pot trigar a arribar-vos. Torneu-ho a provar o utilitzeu els codis de seguretat.