Google Map Maker is beëindigd

Vanaf 31 maart 2017 is Google Map Maker officieel beëindigd. Veel van de bijbehorende functies worden geïntegreerd in Google Maps.

Sinds 2008 heeft de Google Map Maker-community miljoenen elementen bewerkt en beheerd om Google Maps te verbeteren. We zijn begonnen met het overbrengen van functionaliteit van Map Maker naar Google Maps, zowel voor pc's als mobiele apparaten, om het voor alle gebruikers van Google Maps eenvoudiger te maken om wijzigingen in kaarten bij te dragen.

In Google Maps zijn momenteel onder andere de volgende bewerkingsfuncties beschikbaar:

We blijven voortdurend nieuwe bewerkingsfuncties toevoegen in Google Maps.

We willen graag dat u uw lokale kennis kunt blijven bijdragen aan Google Maps, samen met een gepassioneerde community van gelijkgestemde personen. Daarom nodigen we u uit om mee te doen met het programma Local Guides waar u:

• punten kunt verdienen,
  • beloningen kunt ontvangen voor het indienen van bewerkingen en andere informatie,
  • vroegtijdig toegang kunt krijgen tot nieuwe functies in Google Map.

Ga voor meer informatie naar Local Guides Connect waar we updates blijven posten wanneer nieuwe functies worden gelanceerd in Google Maps.