Beginner's guide

Opret en konto

Du skal bruge en Manufacturer Center-konto for at dele producentoplysninger om dine produkter med Google. Manufacturer Center-konti er tilgængelige for brandproducenter, brandejere og forhandlere af produkter, der distribueres i kvalificerede lande. Du bruger din Manufacturer Center-konto til at administrere oplysninger om din virksomhed og brands, som du ejer eller licenserer.

Vejledning

1. Log ind på den mailkonto, du vil have linket til din Manufacturer Center-konto. Brug en Google-mailkonto, eller link en mailkonto, der ikke er fra Google .  Bemærk! Hvis du vil give flere personer adgang til din Manufacturer Center-konto, skal hver person have sin egen Google-konto, og derefter skal hver Google-konto tilføjes som bruger på den delte Manufacturer Center-konto. Få flere oplysninger om, hvorfor vi advarer mod delte Google-konti.
  2. Gå til manufacturers.google.com, og følg vejledningen for at angive dine kontooplysninger:
    1. Kontooplysninger: Identificer den primære kontaktperson for denne konto. Google sender alle mailnotifikationer til denne mailkonto, medmindre du fravælger det via kontoindstillinger.
    2. Datapartnere: Angiv oplysninger om dine tredjepartsdatapartnere. Angiv navn og mailadresse på den primære kontaktperson, der skal administrere dine data.
    3. Virksomhedsoplysninger: Angiv navnet på din virksomhed og dens website.
    4. Brandoplysninger: Angiv oplysninger for et af dine brands. Du kan tilføje flere brands, når din konto er oprettet. Få flere oplysninger om, hvordan du angiver et nyt brand.
  3. Læs og acceptér servicevilkårene for Manufacturer Center. Klik på Fortsæt for at indsende din ansøgning.

Når du er færdig med din kontooprettelse, kan du når som helst logge ind på din Manufacturer Center-konto

Tip! Få flere oplysninger om Googles foretrukne datapartnere. Du kan også få flere oplysninger om at arbejde med datapartnere