Over Manufacturer Center

Met Manufacturer Center kunnen fabrikanten betere en nauwkeurigere informatie over hun producten geven om de winkelervaring op Google.com en andere Google-services te verbeteren.

Voordelen

• Verzamel uitgebreide analyses. Vergelijk vertoningen, klikken en andere prestatiestatistieken met benchmarks voor categorieën en bekijk de impact van uw producten en merken via Shopping-advertenties.
  • Versterk uw aanwezigheid op Google. Vergroot de prominentie en vindbaarheid van uw producten en maak ze interessanter voor klanten.
  • Breng uw producten onder de aandacht op Google Zoeken en het tabblad Shopping met nauwkeurige en uitgebreide productcontent. Voeg afbeeldingen en beschrijvingen toe. Klanten hechten hier meer waarde aan dan aan de informatie van verkopers. Overweeg daarom ook een gedeelte Van de fabrikant toe te voegen om de Google Shopping-pagina van uw product te verbeteren.

Beschikbaarheid

Manufacturer Center-accounts zijn beschikbaar voor merkfabrikanten en merkeigenaren van producten die in deze landen worden gedistribueerd:

Algeria flag Algerije Angola flag Angola Argentina flag Argentinië Australische vlag Australië
Austria flag Oostenrijk Bahrain flag Bahrein Bangladesh flag Bangladesh Belarus flag Wit-Rusland
Belgium flag België Braziliaanse vlag Brazilië Cambodia flag Cambodja Cameroon flag Kameroen
Canadese vlag Canada Chile Flag Chili China flag China Columbia flag icon Colombia
Costa Rica flag Costa Rica Cote d'Ivoire flag Ivoorkust Czech Republic Flag Tsjechië Denemarken
Dominican Republic flag Dominicaanse Republiek Ecuador flag Ecuador Egypt flag Egypte Ethiopia flag Ethiopië
Finland flag Finland Frankrijk Frankrijk Georgia flag Georgië Duitse vlag Duitsland
Ghana flag Ghana Greece flag Griekenland Guatemala flag Guatemala Hongkong Hongkong
Hungary flag Hongarije India India Indonesië Indonesië Ierland Ierland
Israel flag icon Israël Italian Flag Italië Japan Flag Japan Jordan flag Jordanië
Kazakhstan flag Kazachstan Kenya flag Kenia Republic of Korea flag Republiek
Korea
Kuwait flag Koeweit
Lebanon flag Libanon Madagascar flag Madagaskar Malaysia Maleisië Mauritius flag Mauritius
Mexico flag icon Mexico Morocco flag Marokko Mozambique flag Mozambique Myanmar flag Myanmar
Nepal flag Nepal Netherlands flag Nederland New Zealand flag Nieuw-Zeeland Nicaragua flag Nicaragua
Nigeria flag Nigeria Norway flag Noorwegen Oman flag Oman Pakistan flag Pakistan
Panama flag Panama Paraguay flag Paraguay Peru flag Peru The Philippines Filipijnen
Poland flag Polen Portugal flag Portugal Puerto Rico flag Puerto Rico Romanian flag icon Roemenië
Russia flag icon Rusland Saudi Arabia flag Saoedi-Arabië Senegal flag Senegal Singapore Singapore
Slovakia flag icon Slowakije South Africa Zuid-Afrika Spain flag icon Spanje Sri Lanka flag Sri Lanka
Sweden Zweden Switzerland flag icon Zwitserland Taiwan Taiwan Tanzania flag Tanzania
Thailand flag Thailand Tunisia flag Tunesië Turkey Flag Turkije United Arab Emirates Verenigde Arabische Emiraten
Uganda flag Oeganda Ukraine flag Oekraïne United Kingdom Verenigd Koninkrijk United States Verenigde Staten
Uruguay flag Uruguay Uzbekistan flag Oezbekistan Venezuela flag Venezuela Vietnam flag Vietnam
    Zambia flag Zambia Zimbabwe flag Zimbabwe

Hoe het werkt

Manufacturer Center is een gratis platform waarmee u gedetailleerde productinformatie kunt uploaden en beheren van merken waarvan u eigenaar of licentiehouder bent. Uitgebreide productinformatie omvat afbeeldingen, titels, beschrijvingen en YouTube-video's. Met de informatie die u in Manufacturer Center deelt en beheert, vergroot u de kans dat iemand die naar een product als dat van u zoekt, uw product ook daadwerkelijk vindt.

Volg de stappen voor het maken van een account in onze beginnersgids om aan de slag te gaan.

Nadat u uw account heeft ingesteld, kunt u uw eigen gegevens uploaden en beheren. U kunt ook met een gegevenspartner werken. Meer informatie over werken met gegevenspartners