doelklant id [target_client_id]

Als u een gegevenspartneraccount beheert, gebruikt u het kenmerk doelklant id [target_client_id] om te bepalen naar welk klantaccount uw gegevens worden gekopieerd.

lightbulb Wat zijn een gegevenspartneraccount en een klant-ID?

Een gegevenspartneraccount is een speciaal type account in Manufacturer Center dat kan worden gekoppeld aan meerdere klantaccounts en dat productgegevens levert. Als u verzoeken van merkeigenaren goedkeurt om hun account aan dat van u te koppelen, maakt u voor elk account een unieke klant-ID die aangeeft voor welke klant elk product in uw feeds is bedoeld.

Wanneer te gebruiken

Vereist voor alle producten die worden geüpload door gegevenspartners

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt.

Bekijk het artikel over productgegevens indienen voor meer informatie over wanneer en hoe u waarden in het Engels indient

Type Unicode-tekens (aanbevolen: alleen ASCII): alfanumerieke tekenreeksen
Limieten 1000
Herhaald veld Nee

Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds Klant123
XML-feeds <g:target_client_id>Klant123</g:target_client_id>
API 'targetClientId': Klant123,

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

Minimumvereisten

• De target_client_id in uw productgegevens moet overeenkomen met een unieke ID die u heeft toegevoegd aan het veld Klant-ID.
  • Elke klant-ID moet uniek zijn.