Denne meddelelse er muligvis ikke sendt af...

Hvis en meddelelse ikke har godkendelsesdata, som bekræfter, at den er blevet sendt via Gmail, advarer vi dig for at beskytte dine oplysninger.

Hvorfor advarslen vises

Du får vist denne advarsel, hvis en afsenderadresse har formatet navn@gmail.com, men vi ikke kan bekræfte, at e-mailen rent faktisk kommer fra den pågældende Gmail-konto.

Dette kan ske, hvis afsenderen:

• Sender fra en falsk Gmail-konto
  • Har sendt dig e-mailen fra et website (f.eks. for at dele en nyhedsartikel)
  • Har sendt en e-mail, der automatisk blev videresendt (f.eks. fra din skolekonto til din personlige Gmail-konto)

Mulighed 1: Meddelelsen ser mistænkelig ud

Hvis du ikke er sikker på, at meddelelsen er blevet sendt fra den Gmail-adresse, der vises, skal du følge vejledningen nedenfor.

1. Klik på Rapportér phishing i den advarsel, der vises.
  2. Undlad at udlevere personlige oplysninger eller klikke på links i e-mailen.

Mulighed 2: Meddelelsen er fra en afsender, du har tillid til

Hvis du ved, at afsenderen er reel, kan du fjerne advarslen fra fremtidige meddelelser fra afsenderen.

Fjern advarslen fra én afsender ad gangen
  1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Klik på pilen Søg ud for Søg Nedadvendt pil.
  3. Indtast afsenderens e-mailadresse i feltet "Fra".
  4. Klik på Opret et filter med denne søgning nederst til højre.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Send aldrig dette til Spam.
  6. Klik på Opret filter.
Fjern advarslen fra videresendte meddelelser

Hvis du automatisk får videresendt meddelelser fra en anden e-mailadresse, kan du fjerne advarslen fra disse meddelelser.

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på fanen Konti og import eller Konti øverst.
  4. Klik på Tilføj en anden e-mailadresse i sektionen "Send e-mail som".
  5. Følg vejledningen på skærmen.

I stedet for at få vist advarslen i forbindelse med meddelelser, du videresender, får du nu vist noget i retning af "afsender@gmail.com via etandetdomæne.com".

Stop med at vise advarslen for personer, jeg sender e-mails til

Du kan forhindre denne advarsel i at blive vist for dine modtagere. Start med at vælge den metode, du bruger til at sende Gmail-meddelelser:

Telefon eller tablet

Sørg for at følge Gmails retningslinjer for konfiguration på din mobilenhed.

"Send e-mail som" Yahoo! Mail, AOL, Outlook eller en anden konto, som ikke er en Google-konto

Hvis du logger ind på Gmail og bruger funktionen "Send e-mail som" til at sende fra en konto, som ikke er en Google-konto, skal du sørge for at bruge Googles SMTP-servere.

Outlook, Apple Mail eller en anden e-mailtjeneste

Sørg for at konfigurere din Gmail med IMAP eller POP.

Arbejds- eller skolekonto

Kontakt din administrator for at få konfigureret e-mailgodkendelse.

Hvis denne vejledning ikke løser problemet, kan du rapportere problemet.