Kan ikke laste inn Gmail

Hvis Gmail er treg eller ikke lastes inn på riktig måte i nettleseren, kan det hende du må se etter problemer med nettleseren, internettilkoblingen eller enheten.

Før du begynner

Løs problemer med at Gmail ikke lastes inn

Sjekk nettleseren
  1. Bruk en nettleser som støttes.
    • De fleste nettlesere støtter Gmail. Hvis du har problemer med å bruke nettleseren med Gmail:
      • Oppdater nettleseren til den nyeste versjonen.
      • Prøv en annen nettleser.
  2. Sjekk nettleserutvidelsene eller programmene dine.
    • Noen utvidelser og tillegg i nettleseren eller programmer på datamaskinen kan føre til at Gmail ikke fungerer.
    • Slå av utvidelser og avinstaller program enkeltvis. Deretter åpner du Gmail på nytt for å se om det løser problemet.
    • Hvis det er mulig, kan du prøve å bruke nettleserens inkognitomodus eller modus for privat surfing.
  3. Tøm bufferen og slett informasjonskapslene i nettleseren, og åpne deretter Gmail på nytt.
Sjekk internettilkoblingen
  1. Start enheten på nytt.
  2. Slå av wifi-tilkoblingen eller tilkoblingen til mobildata, og slå den på igjen.
    • Tips: Hvis Gmail fortsatt ikke lastes inn, starter du ruteren på nytt. Sjekk bruksanvisningen for ruteren hvis du vil vite hvordan du starter den på nytt.
  3. Koble til et annet nettverk.
Hvis du fortsatt har tilkoblingsproblemer etter at du har fullført disse trinnene, kan du kontakte tjenesteleverandøren din eller verten for wifi-nettverket ditt.
Prøv med en annen enhet
Det er ikke sikkert at Gmail lastes inn i nettlesere på eldre enheter. Prøv å bruke en annen enhet for å sjekke om Gmail lastes inn riktig.