Gmail no se sincronitzarà (Android)

Si l'aplicació Gmail no se sincronitza automàticament, és possible que tingueu els problemes següents:

• Els correus no s'envien o bé es queden bloquejats quan s'envien.
  • No arriba cap correu nou.
  • No es pot obrir ni llegir cap correu.
  • Es produeix l'error "El compte no s'ha sincronitzat".
  • L'aplicació Gmail funciona molt a poc a poc.

No arriba cap notificació

Comproveu la configuració de notificacions de Gmail. Si això no funciona, seguiu els passos de resolució de problemes que s'indiquen a continuació.

No rebo correu de Yahoo, d'Outlook ni de cap altre compte que no sigui de Gmail

Accediu al compte que no és de Gmail des de l'ordinador.

• Si no rebeu cap missatge nou, cerqueu instruccions del proveïdor de correu electrònic.
  • Si tot sembla correcte, seguiu els passos de resolució de problemes que s'indiquen a continuació.

Passos de resolució de problemes

Després de provar cada pas, comproveu si el problema s'ha solucionat.

Pas 1: actualitzeu l'aplicació Gmail

Per obtenir les darreres correccions de problemes relacionats amb l'enviament o amb la recepció de correu, actualitzeu l'aplicació Gmail.

Pas 2: reinicieu el dispositiu

Pas 3: comproveu la configuració

Comprovar que teniu connexió

Proveu d'obrir un lloc web. Si sou en un lloc públic, com ara una cafeteria o una biblioteca, és possible que hàgiu d'acceptar-ne els termes i condicions per connectar-vos a Internet.

Desactivar el mode d'avió

1. Obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toqueu Xarxa i Internet i després desactiveu Mode d'avió.

Comprovar la configuració de sincronització de Gmail

1. Obriu l'aplicació Gmail .
  2. A l'esquerra, toqueu Menú Menú i després Configuració.
  3. Toqueu el vostre compte.
  4. Comproveu que hàgiu marcat la casella que hi ha al costat de "Sincronitza Gmail".

Comprovar la configuració del telèfon o de la tauleta

1. Obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toqueu Usuaris i comptes.
  3. Activeu l'opció Sincronitza les dades automàticament.

Pas 4: allibereu espai d'emmagatzematge

Si el telèfon o la tauleta s'estan quedant sense espai, la sincronització no funcionarà. Per alliberar espai del dispositiu, feu el següent:

Pas 5: comproveu la contrasenya

Obriu Gmail a l'ordinador. Si no podeu iniciar la sessió o se us mostra un dels errors següents, la sincronització no funcionarà a l'aplicació Gmail.

• "Username and password not accepted" (El nom d'usuari i la contrasenya no s'accepten)
  • "Invalid credentials" (Les credencials no són vàlides)
  • Se us demana que torneu a introduir el nom d'usuari i la contrasenya contínuament.

Seguiu aquestes indicacions:

Pas 6: esborreu la informació de Gmail

Advertiment: els passos següents poden provocar que s'esborrin els esborranys, la signatura, el so de trucada i altres opcions. Seguiu-los només si els que us hem indicat anteriorment no han resolt el problema.

1. Obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toqueu Aplicacions i notificacions i després Informació de l'aplicació.
  3. Toqueu Gmail i després Emmagatzematge.
  4. Toqueu Esborra les dades i després D'acord.
  5. Reinicieu el dispositiu.