Gmail instellen met Outlook, Apple Mail of andere e-mailclients

Je kunt berichten downloaden vanuit Gmail en ze bekijken in een programma zoals Microsoft Outlook, Apple Mail of Thunderbird, zelfs als je geen verbinding met internet hebt. Dit proces heet POP of IMAP en is gratis voor alle Gmail-gebruikers.

Tip: We raden je aan indien mogelijk IMAP te gebruiken, omdat dit de beste manier is om te zorgen dat je op al je apparaten altijd al je e-mail kunt bekijken. Als je liever POP gebruikt, bekijk je hoe je POP inschakelt.

Gmail gebruiken voor automatische antwoorden

Wanneer je een e-mailclient gebruikt, zoals Outlook of Apple Mail, werken automatische antwoorden misschien niet zoals je had verwacht.

Het is een goed idee om automatische antwoorden in Gmail te gebruiken (die je kunt instellen via de Gmail-instellingen) in plaats van de service van je e-mailclient. Meer informatie over automatische antwoorden in Gmail.

Aan de slag