GeriHakan SelenMesajı İlk Yayınlayan5 gün önce10.03.2025 11:18:15 Bağlantıyı al Kötüye kullanım bildirYouTube müzik aboneliğimi iptal etmek istiyorumÜyelik iptalAyrıntılarAyarları ve Postaları Yönetme,Chrome,AndroidYanıtlaAynı sorunun yanıtını merak ediyorum (0)Abone olTopluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Daha fazla bilgiTüm YanıtlarCanan 🍀 Gümüş Ürün Uzmanı (Gümüş PE)Product Experts / Google Ürün Uzmanı4 gün önce10.03.2025 20:41:56 Bağlantıyı al Kötüye kullanım bildirMerhaba Hakan,Abonelik iptali yapmanız gerekiyorsa aşağıdaki Google yardım dökümanındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?hl=tr&sjid=2136280673237673892-EU Eğer bu yönergeleri uygularken sorun yaşarsanız buradan geri dönüş yaparsanız yardım etmeye çalışırım.Yanıtımı faydalı bulduysanız, lütfen Öner butonuna basınız.Sevgiler,Canan Yorum ekleyin
Hakan SelenMesajı İlk Yayınlayan5 gün önce10.03.2025 11:18:15 Bağlantıyı al Kötüye kullanım bildirYouTube müzik aboneliğimi iptal etmek istiyorumÜyelik iptalAyrıntılarAyarları ve Postaları Yönetme,Chrome,AndroidYanıtlaAynı sorunun yanıtını merak ediyorum (0)Abone olTopluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Daha fazla bilgi