28 Şub 2025

Hesabıma erişim yapamıyorum

Hesabımı eskiden kullanıyordum güncel telefonumla kurtarma telefon numarası kapandı 2 ci kurtarma numarasıyla e posta adresine kod gidiyor şifremi unuttum lütfen yardım edin 
Topluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Daha fazla bilgi
Bunun alakalı bir yanıt olduğunu düşünüyoruz
28 Şub 2025
Google, hesabınızda olağan dışı bir etkinlik tespit ettiyse veya güvenlik nedeniyle doğrulama süreçlerini daha sıkı hale getirdiyse, sadece e-posta doğrulama yöntemi sunulabilir. Google, özellikle hesap kurtarma sırasında şüpheli bir durum gördüyse, yalnızca e-posta yoluyla doğrulama yapmayı tercih eder. Burada size telefon numarası veya diğer alternatif doğrulama yolları sunulmuyorsa, hesabınızı kurtarmak oldukça zordur hatta mümkün değildir diyebilirim.

Saygılar
Sedat
Son düzenleme: 28 Şub 2025
Yardımcı oldu mu?
Tüm Yanıtlar
28 Şub 2025
Merhaba,

Hesabınızı aşağıdaki adımları takip ederek kurtarmayı deneyebilirsiniz.
  1. Google Hesap Kurtarma Sayfasına Gidin: Google Hesap Kurtarma Sayfası üzerinden hesabınızı geri almaya çalışın. Burada, hesabınızı kurtarmak için gerekli talimatları takip edebilirsiniz.
  2.  E-posta adresinizi girin ve "Şifremi Unuttum" seçeneğini tıklayın.
  3. Kurtarma Adımları: Google, hesabınızı kurtarmak için bir dizi soru soracaktır. Eğer son şifrenizi hatırlamıyorsanız, bilinen bir şifreyi hatırlamaya çalışın.
  4. E-posta veya SMS ile İletişim: Kurtarma seçeneklerini sağladığınızda, hesabınızı doğrulamak için size bir bağlantı gönderilebilir.
  5. Kimlik Doğrulama: Google, size ait olabileceğinizi doğrulamak için ek bilgileri isteyebilir. Yalnızca doğru yanıtlarla ilerleyebilirsiniz.
Eğer yeterince doğru bilgiye sahip değilseniz bu durumda hesabınızı kurtarmak oldukça zordur. Yeni hesap açmanızı öneririm.

Saygılarımla,
Sedat
28 Şub 2025
Abi iki doğrulama var birisi numara ikincisi e posta SMS kodu yaptım diyorki e posta adresine gönderilen kodu girin diyor 
En alakalı yanıt
28 Şub 2025
Google, hesabınızda olağan dışı bir etkinlik tespit ettiyse veya güvenlik nedeniyle doğrulama süreçlerini daha sıkı hale getirdiyse, sadece e-posta doğrulama yöntemi sunulabilir. Google, özellikle hesap kurtarma sırasında şüpheli bir durum gördüyse, yalnızca e-posta yoluyla doğrulama yapmayı tercih eder. Burada size telefon numarası veya diğer alternatif doğrulama yolları sunulmuyorsa, hesabınızı kurtarmak oldukça zordur hatta mümkün değildir diyebilirim.

Saygılar
Sedat
false
15623092643275791534
true
Yardım Merkezinde Arayın
true
true
true
true
true