7 gün önce

Yeni hesap oluşduramıyorum

Google hesabı oluştururken son aşamada, telefon numarasıyla SMS doğrulama yapmam isteniyor. Ancak numaramı doğru girmeme rağmen "Telefon numaranızı doğrularken hata oluştu" şeklinde bir hata alıyorum. Kendi numaram dışında annemin ve ablamın numaralarını da denedim, ancak aynı hatayı almaya devam ediyorum.  

Bu sorun, yaklaşık dört gün önce birçok Gmail hesabı açmamın ardından başladı. O sırada proje için birden fazla hesap açmam gerekti. Ancak son hesap açma denememde bu hata ile karşılaştım ve üzerinden iki gün geçmesine rağmen sorun hala devam ediyor. Her gün tekrar denememe rağmen düzelmedi.  

Bu sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözülebileceğini bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Topluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Daha fazla bilgi
Önerilen Yanıt
7 gün önce
Merhaba,
Google, kısa süre içinde çok fazla hesap açıldığında veya aynı numarayla sık sık doğrulama yapıldığında güvenlik nedeniyle doğrulama işlemlerini geçici olarak engelleyebilir. Bu yüzden, sistemin seni bir süreliğine kısıtlamış olması mümkün.
Şu an için yapabileceğin en iyi şey beklemek. Genellikle birkaç gün içinde bu tür engeller kalkar. Eğer hemen hesap açman gerekiyorsa:
  • Farklı bir cihazdan ve internet bağlantısından deneyebilirsin.
  • VPN kullanıyorsan kapat ve normal ağdan giriş yapmayı dene.
  • Başka bir numarayla tekrar deneyebilirsin ama aynı numaraları sürekli denemek sistemi daha fazla tetikleyebilir.
Bu süre içinde fazla deneme yapmamak önemli, çünkü sistem seni sürekli engellemeye devam edebilir. Birkaç gün bekledikten sonra tekrar denemek en mantıklı yol.
furkan. 
Gümüş Ürün Uzmanı (Gümüş PE) Sedat Mercan bunu önerdi
Yardımcı oldu mu?
Tüm Yanıtlar
Önerilen Yanıt
7 gün önce
Merhaba,
Google, kısa süre içinde çok fazla hesap açıldığında veya aynı numarayla sık sık doğrulama yapıldığında güvenlik nedeniyle doğrulama işlemlerini geçici olarak engelleyebilir. Bu yüzden, sistemin seni bir süreliğine kısıtlamış olması mümkün.
Şu an için yapabileceğin en iyi şey beklemek. Genellikle birkaç gün içinde bu tür engeller kalkar. Eğer hemen hesap açman gerekiyorsa:
  • Farklı bir cihazdan ve internet bağlantısından deneyebilirsin.
  • VPN kullanıyorsan kapat ve normal ağdan giriş yapmayı dene.
  • Başka bir numarayla tekrar deneyebilirsin ama aynı numaraları sürekli denemek sistemi daha fazla tetikleyebilir.
Bu süre içinde fazla deneme yapmamak önemli, çünkü sistem seni sürekli engellemeye devam edebilir. Birkaç gün bekledikten sonra tekrar denemek en mantıklı yol.
furkan. 
Gümüş Ürün Uzmanı (Gümüş PE) Sedat Mercan bunu önerdi
false
Arama
Aramayı temizle
Aramayı kapat
Ana menü
3700955997191229187
true
Yardım Merkezinde Arayın
true
true