26 Şub 2025

Şifremi unuttum telefon numaramı istiyor yazıyorum kod geliyor giriyorum mailekod gidiyorulaşamıyorm

Merhaba ben şifremi unuttum şifremi unuttum yapıyorum telefon numaranızı yazın diyor sonu 64 le biten diyor yazıyorum kod geliyor giriyorum kabul ediyor sonra mailinize gelen kodu girin diyor. Ben zaten şifremi bilmiyorum maile giremiyorum yani kod yazamam. Telefonuma gelen kodu giriyorum sonra da bunu istiyor. Bu maili kurtarmam lazım çok önemli benim için ben ne yapabilirim. Zaten telefonumu yazıp kodu giriyorum. Lütfen bana yardımcı olur musunuz ? 
Topluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Daha fazla bilgi
Bunun alakalı bir yanıt olduğunu düşünüyoruz
26 Şub 2025
Merhaba,
Google, güvenliği artırmak için bazen hem telefon numarana hem de e-posta adresine doğrulama kodu gönderebilir. Bunun sebebi, telefonunun çalınmış olma ihtimali gibi senin bilgisi dışında gerçekleşen bir girişimi önlemektir. Yani Google, hesabın gerçekten sana ait olduğundan emin olmaya çalışıyor.
Bu tür durumlar genellikle hesabın kurtarma bilgileri güncellenmediğinde ortaya çıkar. Eğer daha önce doğru bir kurtarma e-posta adresi veya telefon numarası eklenmediyse ve şu an hesabın başka bir cihazda açık değilse, ne yazık ki giriş yapmanın bir yolu yoktur.
Eğer hesap tamamen senin kontrolündeyse ve şu an giriş yapabiliyorsan, Google Hesap Güvenliği bölümünden bilgilerini güncelleyerek ileride bu tarz sorunları önleyebilirsin. Eğer giriş yapamıyorsan, kurtarman imkansız olabilir.
Üzgünüm, 
furkan. 
Yardımcı oldu mu?
Tüm Yanıtlar
En alakalı yanıt
26 Şub 2025
Merhaba,
Google, güvenliği artırmak için bazen hem telefon numarana hem de e-posta adresine doğrulama kodu gönderebilir. Bunun sebebi, telefonunun çalınmış olma ihtimali gibi senin bilgisi dışında gerçekleşen bir girişimi önlemektir. Yani Google, hesabın gerçekten sana ait olduğundan emin olmaya çalışıyor.
Bu tür durumlar genellikle hesabın kurtarma bilgileri güncellenmediğinde ortaya çıkar. Eğer daha önce doğru bir kurtarma e-posta adresi veya telefon numarası eklenmediyse ve şu an hesabın başka bir cihazda açık değilse, ne yazık ki giriş yapmanın bir yolu yoktur.
Eğer hesap tamamen senin kontrolündeyse ve şu an giriş yapabiliyorsan, Google Hesap Güvenliği bölümünden bilgilerini güncelleyerek ileride bu tarz sorunları önleyebilirsin. Eğer giriş yapamıyorsan, kurtarman imkansız olabilir.
Üzgünüm, 
furkan. 
false
Arama
Aramayı temizle
Aramayı kapat
Ana menü
3700955997191229187
true
Yardım Merkezinde Arayın
true
true