Ta bort ett rum

När du inte längre vill använda ett rum kan du radera det. Det går inte att återställa rummet när du har tagit bort det.

Obs!

• Du får endast radera rum om du har rollen Rumsansvarig.
  • När du tar bort ett rum raderas alla meddelanden och uppgifter i det. Behörigheter till Drive-filer tas bort, men filerna raderas inte.
  • Det går inte att återställa rummet när du har tagit bort det.
  • Om du är den sista rumsansvariga och vill lämna måste du göra någon annan till rumsansvarig eller radera rummet.
  1. Öppna Google Chat eller Gmail på datorn.
    • I Gmail: Klicka på Chat till vänster.
  2. Öppna rummet som du vill radera.
  3. Klicka på rummets namn högst upp följt av Radera.
  4. Klicka på Radera för att bekräfta.
Tips! Läs mer om att lämna ett rum om du inte skapade det.