Tilan poistaminen

Kun et enää tarvitse jotain tilaa, voit poistaa sen. Poistettua tilaa ei voi palauttaa.

Tärkeää:

• Voit poistaa tilan vain, jos olet tilan ylläpitäjä.
  • Kun poistat tilan, kaikki sen viestit ja tehtävät poistetaan. Luvat Drive-tiedostoihin poistetaan, mutta tiedostot säilytetään.
  • Poistettua tilaa ei voi palauttaa.
  • Jos olet viimeinen tilan ylläpitäjä ja haluat poistua tilasta, sinun on valittava uusi tilan ylläpitäjä tai poistettava tila.
  1. Avaa Chat-sovellus tai Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
    • Gmail: Napauta alareunasta Chat .
  2. Napauta alareunan navigointivalikosta Tilat .
  3. Avaa tila, jonka haluat poistaa.
  4. Napauta yläreunasta tilan nimeä.
  5. Napauta Poista ja sitten Poista.
Vinkki: Jos et ole tilan luoja, lue lisää tilasta poistumisesta.