Håll koll på allt som är viktigt med Gmails nya gränssnitt. Läs mer om den nya layouten.

Vidarebefordra ett chattmeddelande till Gmail

Du kan vidarebefordra enskilda meddelanden eller flera meddelanden till inkorgen i Gmail. Om du vill skicka de fyra sista meddelandena från en chattkonversation till inkorgen använder du verktyget Vidarebefordra till inkorg.

• Det kan ta upp till två minuter innan meddelanden visas i inkorgen.
  • Om du stänger av chatthistoriken finns vidarebefordrade meddelanden kvar i inkorgen.
  1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Öppna chattmeddelandet eller rumsfönstret.
  3. Peka på meddelandet och klicka på Vidarebefordra till inkorgen "".
  4. Du hittar det vidarebefordrade meddelandet i inkorgen i Gmail.