Crear un espai

Important: els noms dels espais són visibles per a tots els membres del domini amb accés al servei Chat.

Quan vols comunicar-te amb un grup de persones o amb una organització sobre un tema, un projecte o un interès en comú, pots crear un espai a Google Chat. Obtén més informació sobre els espais a Chat.

Crear un espai nou

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. Fes clic a Xat nou i, a continuació, Crea un espai.
  3. Introdueix un nom per a l'espai.
    • Opcional: per afegir un avatar a l'espai, fes clic a Tria un emoji i, a continuació, Selecciona un emoji.
  4. Fes clic a Crea.

Consell: després de crear un espai, pots: