«Områder» i Google Chat skifter navn til «rom» Det kan ta tid før navneendringen vises overalt. Finn ut mer.

Opprett gjøremål i Gmail

Du kan opprette, tildele, redigere, fullføre og slette gruppegjøremål i Gmail.

Som medlem av rommet kan du opprette og administrere gruppegjøremål i et rom. Gjøremålene vises i rommet der de ble opprettet, og i den personlige huskelisten til den ansvarlige for gjøremålet. Hvis du oppretter et gjøremål eller foretar viktige endringer, for eksempel tildeler eller fullfører gjøremålet, varsles alle via rommet.

Tips: Alle rom og medlemmene i dem kan opprette og administrere alle gjøremålene. Hvis du bruker en Google Workspace-konto, må organisasjonen din slå på Huskeliste for å bruke dem. Kontakt Google Workspace-administratoren din.