Tämä ominaisuus on tällä hetkellä saatavilla Google Workspacen integroidussa käyttökokemuksessa. Aloita kokemukseen tutustuminen tästä artikkelista.

Tehtävän luominen Gmailissa

Voit luoda, määrittää, muokata ja poistaa ryhmätehtäviä ja merkitä niitä valmiiksi Gmailissa.

Tilan jäsenenä voit luoda ja hallinnoida kyseisen tilan ryhmätehtäviä. Tehtävät näkyvät siinä tilassa, jossa ne on luotu, ja tehtävänsaajan omassa tehtävälistassa. Tehtävän luomisesta ja muista tärkeistä päivityksistä, kuten tehtävän määrittämisestä tai merkitsemisestä valmiiksi, ilmoitetaan kaikille tilan kautta.

Vinkki: Kaikki tilojen jäsenet voivat luoda ja hallinnoida kaikkia tehtäviä. Jos käytät Google Workspace ‑tiliä, tehtävien käyttö edellyttää, että ne on otettu käyttöön organisaatiossa. Ota yhteys Google Workspace ‑järjestelmänvalvojaan.