Google Chatin huoneet nimetään uudelleen tiloiksi. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin nimenmuutos näkyy kaikkialla. Lue lisää.

Tehtävän luominen Gmailissa

Voit luoda, määrittää, muokata ja poistaa ryhmätehtäviä ja merkitä niitä valmiiksi Gmailissa.

Tilan jäsenenä voit luoda ja hallinnoida kyseisen tilan ryhmätehtäviä. Tehtävät näkyvät siinä tilassa, jossa ne on luotu, ja tehtävänsaajan omassa tehtävälistassa. Tehtävän luomisesta ja muista tärkeistä päivityksistä, kuten tehtävän määrittämisestä tai merkitsemisestä valmiiksi, ilmoitetaan kaikille tilan kautta.

Vinkki: Kaikki tilojen jäsenet voivat luoda ja hallinnoida kaikkia tehtäviä. Jos käytät Google Workspace ‑tiliä, tehtävien käyttö edellyttää, että ne on otettu käyttöön organisaatiossa. Ota yhteys Google Workspace ‑järjestelmänvalvojaan.