Denne funktion er i øjeblikket tilgængelig i den integrerede Gmail-brugerflade i Google Workspace. Gå til denne artikel for at komme godt i gang med den integrerede Gmail-oplevelse.

Opret en opgave i Gmail

Du kan oprette, tildele, redigere, udføre og slette gruppeopgaver i Gmail.

Som medlem af dette rum kan du oprette og administrere gruppeopgaver i et rum. Opgaver vises i det rum, hvor de blev oprettet, og på modtagerens personlige opgaveliste. Når du opretter en opgave og foretager større opdateringer, f.eks. tildeling eller færdiggørelse af opgaven, får alle i rummet besked om det.

Tip! Alle rum og deres medlemmer kan oprette og administrere alle opgaver. Hvis du bruger en Google Workspace-konto, skal din organisation aktivere Huskeliste for at bruge opgaver. Kontakt din Google Workspace-administrator.