Actualment, aquesta funció està disponible a l'experiència integrada de Google Workspace. Per començar a utilitzar l'experiència, consulteu aquest article.

Crear una tasca a Gmail

Podeu crear, assignar, editar, completar i suprimir tasques de grup a Gmail.

Com a membre d'un espai, podeu crear-hi tasques de grup i gestionar-les. Es mostraran a l'espai en què s'hagin creat i a la llista de tasques personal de l'usuari assignat. Quan creeu una tasca o hi efectueu cap canvi important, com ara assignar-la a un usuari o completar-la, tots els membres de l'espai rebran una notificació mitjançant l'espai.

Consell: tots els espais i els seus membres poden crear i gestionar totes les tasques. Si utilitzeu un compte de Google Workspace, la vostra organització ha d'activar Tasks per utilitzar les tasques. Cal que us poseu en contacte amb l'administrador de Google Workspace.